Fördela Brännan!

Det gäller att fördela brännan när man solar, som ni ser så kan jag inte ens le för jag har bränt mig så mycket, jag är en expert på att fördela brännan!
Så här brun är min rygg...

Riktigt gott

Här är början av kvällen, goa å glada som pinacolada!
sen körde vi lite dricka spel, jag vann flest ggr men den gången jag förlora var jag körd, halsa ett glas med en halvliter tequila i ( ungefär ) är inget jag rekommenderar. Som tur var detta framåt slutet på kvällen och ingen kom till skada, jag somnade gott i min säng snart därefter.. göttmos!

Kväll,strand och myspys!

Här sitter vi på kvällskvisten och spelar en truddelutt på stranden väldigt nice!

Han e snabb, han e ung och har fräna brillor!

Han spanade in mig.
Sen stack han.
I Spanien har dom inte som oss i Sverige, slappa securitas vakter. Utan här i Spanien har dom snabba, unga sagway förare med sportiga hjälmar och brillor.
Vi köpte oss ett par knivar, kuddar för att göra det lite bekvämare i vardagen, en ugnsform och lite annat smått och gott.

Bar

I helgen sa vi farväl till Martin och hans crew, jag hade kollat upp ett ställe med mina "eagle eyes" där dom sålde 1 liters öl för ynka 3,5 euro. Vi gick dit och hade en god tid med mycket öl och vattenpipa. Sedan gick vi vidare till Bar Woodstock och spelade dart och lyssna på rock. Nice!

Volleyboll!

Volleyboll för hela slanten, de här e min spanska lärare som gör en Christiano Ronaldo. Nice!

Good morning USA

Hänger lite i parken.. På ett staket.
Hittade en tattuerings salong, funderar på en tjur över ryggen. El Torro!

Vamos a ir a Bar Woodstock!

Classic..( omedvetna öppna munnen posén)
Här ligger jag och min nya vän Martin och har det gött, Fredrika är den underbara blogg fotografen =)

Yo cuando estuve en la playa ayer.

Här sitter jag med min basker som jag fick av Pontius som avskedspresent.
Hej..
Hej igen..
Som ni ser så har jag börjat med en ny posé jag kallar den för " ovetande öppna munnen posén ". Väldigt vanlig här nere i Spanien.

Classic

Idag har jag läst så det knakade i sidorna, jag läste första sidan av boken så mycket så den gick sönder. Att läsa en spansk bok är inget jag rekommenderar för nybörjare, att läsa en spansk bok kräver år av träning. Jag har tydligen inte vad som krävs men jag kämpar på!

Mi Corazon mi corazon!

Nu sitter jag på ett ute café och tar mig en kall cerveza,hur gott har inte jag de? Idag har man vart på stranden och gottat sig, har även läst 2 - 3 rader i min Harry bok, måste läsa den noggrant. För att kriga mot sin ärkefiende så måste man lära känna honom först!
Hasta Manana, Hermana!

Harry Potter y la piedra filosofal!!!!

Här sitter jag på Plaza de Mina å tar mig en öl och läser Harry Potter på spanska. Classic! Idag blir det playan som gäller, despues ska jag till Plaza de Mina igen för att skypa med min kära vän Erigon!

Vem vare som titta?

Här står jag och blickar ut över havet och har helt totalt fastnat med blicken på något, kanske är det bara havets brusande vågor jag tittar på, kanske måsen som fångar en fisk åt sin måsunge eller så blickar jag bara helt enkelt ut mot horisonten och längtar efter att en dag få reda på vart solen försvinner på natten.

Hamp the Champ

Här sitter jag med min enda vän i Spanien som åker hem idag. Nästa möte vi kommer ha är Oktober festen nästa år! Hasta Luego mi kompis!!!! Que Bien!!!!

Duvor är mitt hat-djur.

Här sitter jag med min dator och har det as kul, en solig eftermiddag!
Sen kommer den här äckliga varelsen, den äckligaste varelsen på hela Tellus och skiter på mig, i håret, på skjortan och på hela datan. Jag har verkligen lust att mörda den.
Duvor (Columbidae) är en familj som indelas i mer än 40 släkten, beroende på vilken taxonomi man utgår från, och innehåller något mer än 300 arter. Det största släktet är Columba som exempelvis ringduva tillhör. Dessa varelser tillför inget bra till jorden utan bara tvärtom, de skiter på människan och mördar sina ungar, dom är alltså sjuka i huvudet.

Funkar inte att länka klipp till blorren

Jag har iallafall en mycket god vän vid namn ( som han vill bli kallad för) Erigon som är så himla lik denna killen från filmen Yes Man, inte på utseendet (kanske lite) men mest på sättet, hans personlighet.
http://www.youtube.com/watch?v=bVy8JWPszj0&feature=related

Tacos

Min älskade flicka tycker jag är lik denna killen, inte på utseendet men på personligheten.. Den här filmen handlar om att alla hatar den här killen för han är den största idioten som finns. Hon menade inget illa, han och jag är kanske lite lika trots allt. Haha
http://www.youtube.com/watch?v=yQGxdmNEh_g&feature=related

Tittut!!!!

Tittut! Här står jag och lurar i en marockansk skåpbil med skynke för bakluckan. Ser kanske lite suspekt ut, undra vad jag gjorde där inne, inte vet jag men kul var det iallafall, thihi!

Back in business baby

Har haft grova problem med internet, det är inte lätt att dialogera med spanjorskor och spanjorer. Att inte ha internet är väldigt svårt, jag kände mig som Harry Potter utan sin trollstav, Arnold schwarzenegger utan sina muskler, Jean Claude van damme i Double Impact. Tillslut så löste vi problemet och jag har mycket att updata! Förra veckan por ejemplo lagade vi kräftor...
Jag stirrade döden i vitögat.
Han såg en lucka och gick till attack.
Jag med mina över analyserade hjärna, slängde honom i kokande vatten.
Kräftorna blev mycket goda och karln som sålde dessa kräftor till oss är nu vår vän, jag kallar han för Agua ccon sal.
Mer uppdates kommer senare ikväll, jag har shoppat lite kläder bla. Ice ice ice baby

Förlåt

Hej hopp! Vi haft problem med vårt internet de 2 senaste dagarna och vi har köpt ett sånt här mobil bredband men jag som är norra europas sämsta data tekniker fattar inte hur de funkar eller hur man gör.. Jag ska iaf lägga upp lite goda bilder på allt som har hänt och vad vi gjort sen när vi gått ner med datan till Phonehouse så dom får fixa det åt oss, haha! Förhoppningsvis så kommer detta upp ikväll!
See u later darth vater

Siestan är över

Nu är siestan över här i Spanien och alla affärer öppnas igen, fan va gött liv spanjorer har egentligen. Öppnar affärerna 8 stänger dom vid 2 för att antingen gå till stranden och avnjuta lite tid ellergå hem å sova sen öppnar dom affärerna igen vid 6 eller när dom känner för de. Ska fan börja med de när jag kommer hem till Sverige, vi svenskar har mycket att lära oss av dessa spanjorer.
See u in a while crocodile...

Shopping!

Idag har vi köpt kräftor och skall tillaga dessa senare tillsammans med en god sallad, kommer bli ett äventyr att tillaga kräftor men jag snacka lite med han som sålde dom å han sa att inte de e några problem, vatten och salt. Skolan gick mycket bättre idag och jag börjar komma in i ett flow, fast när dom andra sitter och skrattar så fattar jag fortfarande inget. Kanske skrattar åt den tystlåtne Gustafo?
Ikväll ska jag ut å shoppa lite, ett par nya skor och ett par shorts (tror jag börjar bli lite shoppaholic) thihi. Jag skall även sätta mig en lång stund och ta mig en eller två kalla cervezas i det härliga vädret och snicksnacka lite lätt med spanjorer så jag tränar upp mina kunskaper i spanskan. Nu e det fijlm dacks!!!!!
Hasta luego!

RSS 2.0